BETON KESME 0532 120 24 73

//BETON KESME 0532 120 24 73

Hidrolik beton kesme makinası ile beton kesme işleri.Suntur Beton beton kesme Hidrolik Beton Kesme, 25 yılı aşkın tecrübesiyle SUNTUR KAROT, çok çeşitli uygulamalar için en son beton kesme teknolojisini kullanarak en yeni çözümleri sunar. Zemin testeresinden el testeresine kadar, deneyimli operatörlerimiz, zaman çizelgenizi ve bütçenizi karşılayarak optimum sonuçları sağlamak için en iyi teknikleri ve ekipmanı kullanır.

İster yeni bir inşaat, ister mevcut bir yapının yenilenmesi, isterse yıkım işi olsun, beton kesme ihtiyacını gözden kaçırmanın hiçbir yolu yoktur. Beton kesimi için çağlardan beri kullanılan çeşitli yöntemler olsa da, hidrolik duvar kesimi listenin başında geliyor.

Bina sahiplerinden, kamu hizmetlerinden, küçük inşaatçılardan büyük inşaat gruplarına kadar çok çeşitli müşterilerle çalışıyoruz. Hepsi de tesise ve insanlara yaptığımız yatırıma değer veriyor. Fabrikalar, elektrik alt istasyonları, restoranlar, ofisten daireye dönüşümler, çatı ve bodrum genişletmeleri gibi yeni inşaat sözleşmelerinde ve özel projelerde destek sunuyoruz. Özellikle hassas ortamlardaki tekniklerimizle dikkat çekiyoruz.

Beton Duvar Kesme işinde ilk seferde doğru yapmak için çok sayıda beton kesme makinesi kullanır. Çalışanlarımız bilgili ve eğitimlidir. Beton kesme makinelerimiz sektördeki en iyisidir.

Beton Delme ve Kesme hizmetlerimizin bir parçası olarak beton kesme ve sökme hizmeti sunuyoruz. Yeni son teknoloji ekipmanımız, beton blokların yanı sıra dökülmüş ve ön gerilimli beton duvarları ve zeminleri kesebilir. Ekipman, diğer sistemlerle ilişkili egzoz ve gürültü sorunlarını tamamen azaltan bir uzak hidrolik pompa ile çalışır.