SERİK BETON KESME 0532 120 24 73 SERİK KAROTÇU BELEK BETON KESME 0532 120 24 73

//SERİK BETON KESME 0532 120 24 73 SERİK KAROTÇU BELEK BETON KESME 0532 120 24 73

Serik Beton Kesme 0532 120 24 73

Beton kesme işleri konusunda en avantajlı hizmetleri ve özel karotları ile sizlere hizmet veren Serik beton kesme firmamız sayesinde artık karot kiralamak için farklı firma aramanıza gerek kalmayacaktır. Firmamız, alanında uzman ekipleri ve yılların vermiş olduğu tecrübe sayesinde sizlere hizmet sunduğu için, dayanıklı karotlar ile beton kesme işlerinizi en kısa sürede yapmaktadır. Uygun fiyatlar ile hizmet sunduğumuz için fazla masrafa girmenize izin vermeyerek hizmette bulunuyoruz. Müşteri odaklı hizmetlerimiz sayesinde sunmuş olduğumuz beton kesme hizmetiyle müşterilerimizin güvenini kazanarak yolumuza devam ediyoruz. Üstelik hizmetlerimiz sadece Serik’da geçerli değil Türkiye genelinde olduğu için istediğiniz zaman firmamızı tercih edebilirsiniz.

Serik Beton Delme 0532 120 24 73

Beton delme işleri oldukça zaman almaktadır. Fakat biz, zorluklar mücadele etmeyi sevdiğimiz için uzun süren beton delme işlerini sağlam karotlarımız ile en kısa sürede yapıyoruz. Karotlarımız her türlü uzun süren beton delme işlerine karşı dayanıklı olduğu içi çalışma esnasında herhangi bir sorunla karşılaşmayacaksınız. Ayrıca Serik beton delme firması olarak sunmuş olduğumuz telefon numarası sayesinde istediğiniz zaman ihtiyacınız anında firmamızı arayarak detaylı bilgileri alabilir ve beton delme işlerini başlatabilirsiniz. Kaliteden ve güvenden asla ödün vermeyerek beton delme işlerini yaptığımız için, hizmet konusunda herhangi bir sorunla karşılaşmayacağınızı garanti ediyoruz. Ayrıca beton delme işlerini yaparken herhangi bir yere zarar vermeden işlerimizi yaptığımız için firmamızı güvenle tercih edebilirsiniz.

Serik Beton Kesme 0532 120 24 73

Serik Beton Kesme, raya monte bir testere kullanır ve betonu mükemmel şekilde düz kesmek için birkaç kez geçer. Duvar kesiciler duvarlarda, zeminlerde ve hatta kayalar gibi düz kenarlı düzensiz şekilli nesneleri kesmek için kullanılabilir. Duvar testeresinin en yaygın uygulamaları şunları içerir: pencereler veya kapılar gibi duvarlardaki çıkış açıklıkları. Platformların ve makine desteklerinin sökülmesi. Ayrıca duvar veya zemin ile aynı hizada kesebiliriz. Daha fazla bilgi almak veya duvar kesme hizmetlerimiz için fiyat teklifi almak için bugün bizimle iletişime geçin!

Serik Duvar Kırma 0532 120 24 73

Serik Duvar Kırma tipik kullanımlar arasında pencereleri kesmek, kapılar, HVAC açıklıkları, asansör ve merdiven açıklıkları, yıkım müteahhitleri için bölme kesimleri ve her türlü bina tadilatı bulunur. Duvar kesicilerimiz bir tarafta 360 ° ‘ye kadar kesim yapabilir, herhangi bir açıya ayarlanabilir ve bitişik yüzeylerle aynı hizada kesim yapabilir. Serik Duvar Kırma yaygın uygulamalar arasında betonarme, prekast beton, tuğla ve beton blokların kesilmesi yer alır. Karotcu İstanbul, duvarları kesmek için hem hidrolik hem de elektriksel yeteneklere sahiptir.

Serik Kimyasal Ankraj 0532 120 24 73

Serik Kimyasal Ankraj başlıca uygulama alanları; Demir cevheri saplamaları, makine montajları, tünel formlu ankrajlar, ray dirsekleri, sinyal aydınlatma ve korkuluk ankrajları, toplantı odası ve spor oturma grupları, mekansal tavan sistemleri için ankrajlar, tüm servis ankrajları, ağır hizmet ankrajları, yük test servisi vb. Gibi konularda kullanılır. Kullanım; İstenilen dübel çapına göre delik açılır. Kimyasalı içeren cam tüp deliğe yerleştirilir. Ankraj çubuğu borunun üzerine itilir. Bu sırada tüp darbeden kopar ve beton direkle (çelik cıvata – demir cevheri) reaksiyona girer ve sabitleme yapılır.

Serik Asfalt Kesme 0532 120 24 73

Serik Asfalt Kesme demir testerelerimiz hafif ve kompakt olabilir, ancak hata yapmayın. Doğru bıçağa sahip bir hidrolik kesme testeresi betonu, asfaltı keser ve çeliği keser. Tam gazda çalışan 16 inçlik testeremizle, parmaklarınızın ucunda bir benzinli motorun ham gücü var. Açık kesme yüzü, motorlu testeremizin en zorlu koşullarda bile kullanımını kolaylaştırır. Ek olarak, basit doğrudan tahrik konfigürasyonu, özellikle şerit testerelere kıyasla bakımı azaltır. Gerektiğinde soğutma suyu sağlamak için bir su kiti mevcuttur.

Serik Derz Kesim 0532 120 24 73

Serik Derz Kesim şimdi en önemli eklem türü hakkında konuşalım, kesinlikle sorun yaratması en muhtemel olanı. İzolasyon ve inşaat derzleri beton dökülmeden önce oluşturulur; Büzülme derz kesim (veya kontrol derzleri), çatlak olarak da bilinen kendi derzlerini oluşturma şansına sahip olmadan önce taze betonda “oturur”. Son olarak, büzülme derzi, döşemede seçtiğimiz bir çizgiyi izlemeye zorladığımız bir çatlaktır. Plaka boyunca zayıf bir çizgi oluşturuyoruz ve doğanın kendi yoluna gitmesine izin veriyoruz. Levha çatladığında buna “ortak aktifleştirme” denir.

SERİK   BETON KESME OLARAK 2002 YILINDA ÇALIŞMALARA BAŞLADIK.

SERİK   BETON KESME HILTI DST 10-CA  ALARAK İLK İŞİMİZİ YAPTIK.

SERİK BETON KESME 2004 YILINDA  SUNTUR İNŞAAT OLARAK ÇALIŞMALARIMIZI  GELİŞTİRDİK.

SERİK  BETON KESME ELMAS TESTERE VE KAYNAK DA KENDİ İMALATIMIZI KULLANMAKTAYIZ.

SERİK  BETON KESME 2CM  DEN  50CM E  KADAR TEK SEFERDE DEMİRLİ BETON KESERİZ

SERİK  BETON KESME ANTALYA VE ÇEŞİTLİ İLLERDE HİZMETTEYİZ

SERİK BETON KESME  BELEK BETON KESME  ANTALYA BETON KESME SERİK BETON KESME

SERİK BETON KESME OLARAK BÜTÜN İLÇELERE HİZMET VERDİK

SERİK BETON KESME 60 MAKİNA 1 KAMYON 2 KEPÇE 1 TRAKTÖR  1 VİNÇ 1 FOKTİF

SERİK BETON KESME 2 HİZMET BİNASI 2 DEPO VE 2500 METRE HURDA MUHAFAZA ALANI

SERİK BETON KESME 22 AKTİF ÇALIŞANI

SERİK BETON KESME İLE HİZMET VERMEKTEYİZ

SERİK BETON KESME İŞ GÜVENLİK KURALLARINA UYGUN ÇALIŞMA

SERİK  BETON KESME UYGUN FİYAT                                                                                                                  

 SERİK BETON KESME HIZLI ÇALIŞMA

SERİK BETON KESME ESNEK ÇALIŞMA SAATLERİ

SERİK BETON KESME GÜVENİLİR HİZMET

SERİK BETON KESME KURUMSAL YAPI İLE İŞ DEVAMLILIĞI