ALANYA BETONKESME ALANYA KAROT ALANYA BETON KIRMA 0532 120 24 73

//ALANYA BETONKESME ALANYA KAROT ALANYA BETON KIRMA 0532 120 24 73

ALANYA  KAROTÇU OLARAK 2002 YILINDA ÇALIŞMALARA BAŞLADIK.

ALANYA  KAROT MAKİNASI DD 200 OLARAK İLK İŞİMİZİ YAPTIK.

ALANYA  KAROTÇU 2004 YILINDA  SUNTUR KAROT OLARAK ÇALIŞMALARIMIZI  GELİŞTİRDİK.

ALANYA KAROT ELMAS TESTERE VE KAYNAK DA KENDİ İMALATIMIZI KULLANMAKTAYIZ.

ALANYA KAROTÇU Q 40 AÇILI KAROTTAN  Q 500 EBATINA KADAR TEK SEFERDE UYGULUYORUZ.

ALANYA KAROT ANTALYA VE ÇEŞİTLİ İLLERDE HİZMETTEYİZ

ALANYA KAROTÇU ALANYA KAROTÇU BELEK KAROTÇU SİDE KAROTÇU AKSU KAROTÇU

ALANYA KAROT OLARAK BÜTÜN İLÇELERE HİZMET VERDİK

ALANYA KAROTÇU 60 MAKİNA 1 KAMYON 2 KEPÇE 1 TRAKTÖR  1 VİNÇ 1 FOKTİF

ALANYA KAROT 2 HİZMET BİNASI 2 DEPO VE 2500 METRE HURDA MUHAFAZA ALANI

ALANYA KAROTÇU 22 AKTİF ÇALIŞANI

ALANYA KAROT İLE HİZMET VERMEKTEYİZ

ALANYA KAROT  İŞ GÜVENLİK KURALLARINA UYGUN ÇALIŞMA

ALANYA KAROTÇU  UYGUN FİYAT                                                                                                                      

ALANYA KAROT  HIZLI ÇALIŞMA

ALANYA KAROTÇU  ESNEK ÇALIŞMA SAATLERİ

ALANYA KAROT  GÜVENİLİR HİZMET

ALANYA KAROT  KURUMSAL YAPI İLE İŞ DEVAMLILIĞI

ALANYA KAROT  YAYGIN HİZMET AĞI İLE  TAM ZAMANLI EKİP

Alanya Karot Beton Delme Kesme Kırma Sistemleri.

Alanya beton delme, Alanya beton kesme, Alanya beton kırma, Alanya filiz ekme, Alanya kimyasal ankraj, Alanya bina yıkımı, Alanya halatlı tel kesme, Alanya elmaslı kesme, Alanya bina güçlendirme, Alanya karot, Alanya karot beton delme, Alanya karot beton kesme, Alanya hidrolik beton kesme, Alanya testere ile beton kesme, Alanya bahçe duvarı kesme, Alanya parapet kesme, Alanya kolon kesme, Alanya döşeme kesme, Alanya köprü kesme, Alanya bina kesme

Alanya Beton Kesme

Kullanıldığı Alanlar: Binaların dayanıklılığını test edebilmek için karot uygulamasına gerek vardır. Hasarlı bir binanın beton kalitesini belirlemek için bir parça numune alınması gerekir bunun için de karot makinesine ihtiyaç duyulmaktadır. Merdiven ve asansör boşluğu açmak için, doğalgaz tesisat deliğini açmak için, baca delikleri için kısacası binaların her türlü tadilat ve tesisat işlemi için beton kesme makinelerine ihtiyaç vardır. Ayrıca asfalt kesebilmek için de derz kesme makinası kullanılır. Arka tarafına ya da alt kısmına geçilmeyen beton kütleleri de 6 metreye kadar karot makinesi ile delinebilmektedir. Alanya karot uzmanı olan firmamızın yaptığı en kaliteli işlerden olan kırılması, kesilmesi ve delinmesi mümkün olmayan kaya ve mermerler makinalarımız ile kesilebilmekte ve delinebilmektedir. Alanya uygun fiyatlı karot firması arasında açık ara önde olan firmamız; tüm bu kesme, delme, kırma işlemlerle ilgili her türlü hizmeti sunmaktadır. 70 cm derinliğe kadar donatılı veya donatısız beton, asfalt ya da taze beton kesimlerinizi, zemin ve duvar kesme makinalarımız ile titreşimsiz yapıya zarar vermeden gerçekleştirmekteyiz. Tuğla ya da pirketten malzemeden yapılmış duvarların da kesimini el kesme makinamızla kırıp dökmeden istenilen ebatta temiz ve düzgün kesebilmekteyiz. ALANYA SUNTUR KAROT ® olarak ihtiyaç duyulan bütün karot hizmetlerini uzman kadromuz ve en son teknoloji ile üretilmiş karot makinelerimiz ile en iyi şekilde gerçekleştirmekteyiz. Alanya beton kesme işlemlerini firmamız; en fazla makina parkuruna sahip olması ve en geniş uzman kadromuzun olması, müşteri memnuniyetini ilk sıralarda göz önünde bulundurmamız sebebiyle en kaliteli beton kesme hizmetini ve karot hizmetini vermekteyiz.

Alanya Beton Kesme Firması Olarak Önemli Teknik Bilgiler Paylaştık

Nedir; Beton delme işlemine inşaat sektöründe karot denilmektedir. Alanya karot alanında son model ekipmanlarımız ve uzman kadromuzla profesyonel olarak çalışmaktayız. Beton delme işlemini gerçekleştiren makinelere ise karot makinesi denilmektedir. Karot makinelerini ilk olarak Almanlar icat etmiştir ve bu makine ile binaların beton kısımlarından havuç şeklinde bir parça alınabilmektedir. Bu nedenle bu işleme İngilizce de havuç anlamına gelen karot ismi verilmiştir. Alanya karot firmaları içerisinde en güçlü ve en çok uzman ekibi olan şirketiz. Karot makineleri matkap ile benzer özellikler gösterse de karot makinelerinin uç kısmının içi boş bir boru şeklinde ve ucundaki elmaslar sayesinde betonu kesmesi onu farklı kılmaktadır. Alanya karotçular arasında zirvedeyiz. Karot makinelerinin uç kısımlarının dönmesi ile beton kesilerek delinir. Karot makinesinin ucunun boru içerisinden çıkması ile de karot alma işlemi tamamlanır. Bu sektörde uzun yıllardır hizmet veren firmamız; referansı en çok olan, yaptığı başarılı çalışmalarla Alanya bölgesinde sektöre yön veren firmalar arasında zirvededir. Ölçü karot; Beton delme, karot beton kesme, hidrolik beton kesme, halatlı elmas tel kesme, kimyasal ankraj, kontrollü bina yıkımı, derz kesme, asfalt kesme, beton kırma hizmetleri vermektedir. Son model makinalarımız ile Alanya tel kesme işlemi de yapmaktayız.

Alanya Beton Delme

Sağladığı Avantajlar: Karot hizmetinin sağladığı bir takım avantajlar bulunmaktadır. Firmamız da bu avantajlardan faydalanabilmeniz için en iyi karot fiyatlı hizmeti vermektedir. Bu avantajlar ise kısaca şöyledir; eğimli yüzeylerin delinebilmesi oldukça zor bir işlemdir fakat karot makineleri bu işlemi Q 20 mm ile Q 600 mm çaplarına kadar gerçekleştirebilmektedir. Normalde betonların donduktan sonra şekilleri değiştirilemez fakat karot makineleri ile artık bu oldukça kolay bir işlemdir. Alanya bölgesinde kaliteli ucuz karot şirketleri arasında olan firmamız Ölçü Karot olarak uzman operatörlerimiz ve profesyonel karot makinelerimiz ile betona donduktan sonra da istenilen şekli verebilmekteyiz. Üstelik karot uygulaması ile yapılan beton kırma işlemi daha kalitelidir. Alanya karot fiyatları en makul olan firmamız Ölçü Karot sayesinde tüm bu işlemler yapılırken bina hiç bir şekilde zarar görmez. Ayrıca bu işlemden sonra binanın görüntüsünde hiçbir bozulma olmaz çünkü karot uygulaması ile oldukça estetik bir görüntü elde edilir. Karot uygulaması gürültü bakımından da çevreye zarar vermez çünkü az sesli bir yöntemdir. Karot uygulaması ile yapılan işlemlerin en büyük avantajı ise fiyatları uygun olması ve zamandan tasarruf etmenizi sağlamasıdır.

Alanya Karot ve Filiz Ekme Nasıl Uygulanır

Kaliteli ve Ekonomik Hizmet: Ölçü karot firması olarak her zaman kaliteyi ve müşteri memnuniyetini ön planda tutmaktayız. Firmamızda karot işlemini yapan karotcular bu işte uzman ve deneyimli kişilerden oluşmaktadır. Piyasada birçok karot firması ve karot makinesi bulunmaktadır. Fakat firmamızda bu işi en iyi şekilde yapabilen profesyonel makineler kullanılmaktadır. İnşaat sektöründe karot hizmeti sunan en iyi firma olduğumuzu siz de bizi tercih ettiğinizde kolaylıkla fark edeceksiniz. Alanya beton delme firmaları arasında verdiğimiz kaliteli hizmete göre de fiyatlarımız oldukça ekonomiktir. Firmamızın karot hizmet fiyatları oldukça makuldür. Ana menüden fiyatlar sekmesinden ulaşabilirsiniz. Alanya bölgesindeki karot işi yapan firmalar arasında makul fiyatlarımız ve kaliteden ve temiz işçilikten ödün vermeden çalışmalarımızı devam ettirmekteyiz.

Filiz ekme işlemimiz şu şekildedir; ilk etapta filiz ekmede kullanacağımız demir çapını ayarlıyoruz çünkü karot makinası ile deldiğimiz delik ile oraya ekeceğimiz filizler arasında kesinlikle 4 milimetre olması gerekiyor çünkü hem demiri betona rahat bir şekilde ekmek hem de yaptığımız uygulamanın sağlam ve mukavemetli olması için çok gerekli bir şeydir. Sonra da delikleri istenilen çapta deliyoruz ve orayı güzel bir şekilde hava ile temizliyoruz ve kullanacağımız epoksi markasının kesinlikle kaliteli olması gerekiyor ve delik deldiğimiz yerlere epoksilerimizi sıkıyoruz ve demirlerimizi yerleştiriyoruz bunları yaptıktan sonra filiz ekme işlemimiz gerçekleşmiş oluyor.

Alanya karot ile beton delme, Alanya karot firmaları, Alanya karot ile beton kesme, Alanya karot çürütme sistemi, Alanya hidrolik karot ile kesme, Alanya hidrolik raylı kesme, Alanya duvar perde beton kesme, Alanya döşeme betonu kesme, Alanya hidrolik beton kesme, Alanya halat ile beton kesme, Alanya elmaslı tel kesme, Alanya elmaslı beton kesme, Alanya derz ile beton kesme, Alanya derz saha beton kesimi, Alanya asfalt kesme, Alanya kimyasal dübelleme, Alanya kimyasal ankraj, Alanya filiz ekme ankraj, Alanya bina güçlendirme, Alanya bina yıkımı, Alanya karbon plaka ve elyaf ile güçlendirme, Alanya beton çatlatma, Alanya beton tadilat ve onarım.

 

ANTALYA ALANYA KEMER MANAVGAT SERİK BELEK AKSU

SİDE ILICA EVRENSEKİ ÇOLAKLI KONAKLI AVSALLAR

PAYALLAR OBA KESTEL MAHMUTLAR LARA GÜZELOBA

BÖLGERİNDE BETON KESME DER KESME EPOKSİ MİNİ

EKSKAVATÖR ÇALIŞMALARI VE KAROT UYGULAMALARI

UYGUN FİYATA VE HIZLI ÇÖZÜMLEMELERLE YAPILIR